Verkeersschool Marcel Cals

Thursday
Mar 23rd

Motor

E-mailadres Afdrukken PDF

 

ACTIE NU STARTEN MET MOTORLESSEN EN IN HET VOORJAAR JE RIJBEWIJS HEBBEN VOOR 1000 EURO


Theorie

Voor het praktijkexamen verkeersdeelneming dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Het theoriecertificaat kan je halen met behulp van Verkeersschool Marcel Cals d.m.v. de motortheorie CD-i trainingen.

Praktijklessen

Voordat je begint moet je weten voor welke categorie motor je praktijkexamen wilt doen. Het praktijkexamen bestaat uit twee categorieën: een lichte categorie  en een zware categorie zonder beperkingen.

Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van aanleg, motivatie, reactievermogen en leeftijd. De instructeur houdt je vorderingen bij op zijn instructiekaart. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel vaardigheden je je nog eigen moet maken.

Praktijkexamen

Het praktijkexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen) én Verkeersdeelneming (lessen op de weg). Om deel te mogen nemen aan het examen Verkeersdeelneming moet je geslaagd zijn voor het examen Voertuigbeheersing. Na afloop van het examen Voertuigbeheersing ontvang je een uitslagformulier. Als je geslaagd bent moet je dit goed bewaren en aan de examinator laten zien bij het examen Verkeersdeelneming.

 

Slagingspercentage

Verkeersschool Marcel Cals staat bekend voor een zeer hoog slagingspercentage.

Tarieven

Het praktikexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen) én Verkeersdeelneming (lessen op de weg). Om deel te mogen nemen aan het examen Verkeersdeelneming moet je geslaagd zijn voor het examen Voertuigbeheersing. Na afloop van het examen Voertuigbeheersing ontvang je een uitslagformulier. Als je geslaagd bent moet je dit goed bewaren en aan de examinator laten zien bij het examen Verkeersdeelneming.          
Kies voor de beste opleiding! Neem les bij  Verkeersschool Marcel Cals!

Lesprijzen Motor Categorie A
1 Motorrijles à 60 minuten € 50,-
1 10 Rittenkaart à 60 minuten € 490,-
1 Examen voertuigbeheersing (AVB) € 170,-
1 Examen verkeersdeelneming (AVD ) € 230,-
1 Tussentijdse Toets* (TTT) € 170,-
* alleen van toepassing voor examen AVD
Pakketprijzen Categorie A
1 Pakket van 20 lessen incl. examengelden AVB & AVD € 1300,-
1 Pakket van 25 lessen incl. examengelden AVB & AVD € 1525,-